Szolgáltatásaink


INGATLANKÖZVETÍTÉS

Megbízóink részére az aktuális ingatlanpiaci igényeknek megfelelően tudunk segítséget nyújtani.
Felmérjük a vevői igényeket, bemutatjuk az eladó ingatlanokat, segítjük a megállapodás létrejöttét a vevő és eladó között, szükség esetén az elakadt tárgyalásokat újraindítjuk. A-tól Z-ig segítjük a folyamatot képzett szakembereink segítségével.
Irodánk eladó és kiadó családi házak, lakások, telkek, használt és új építésű ingatlanok, üzlethelyiségek közvetítésével foglalkozik, elsődlegesen Sopronban és környékén.
Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk vevőink számára díjmentesek, eladóink számára csak eredményesség esetén díjkötelesek.


Partner irodáink által nyújtott szolgáltatások


HITEL-ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉS

Pénzügyi partner irodáink hitelügyintézői Önnek is segítenek megtalálni az aktuális banki lakáshitel lehetőségeket.

Összehasonlító elemzésekkel bemutatják az Ön jövedelmi helyzetéhez, jövőbeni terveihez igazodó, jelenleg elérhető lakáshiteleket, számszerűsítve a különbségeket. Folyamatosan keresik azokat a finanszírozási lehetőségeket, amelyek az Ön igényeinek, egyéni elvárásainak megfelelnek. A teljes körű ügyintézést is vállalják, így időt és pénzt takarítanak meg Önnek.

Szakterületük az ingatlanvásárláshoz, építéshez kapcsolódó hitelügyintézés, de egyéb hitelfelvételi kérdésekben is kínálnak megoldást.

MÉRNÖKI TANÁCSADÁS, TERVEZÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

Az ingatlanokkal kapcsolatban széles körű tanácsadási, tervezési szolgáltatásokat nyújt mérnök partner irodánk:
A kiválasztott telek beépíthetőségének, korlátozásainak összegyűjtését vállalják. Meglévő ingatlanok esetén felmérési tervek készítésére van mód, illetve átalakításuk esetén műszaki tervezésben részt vesznek. Új telek vásárlása esetén lehetőség van a lakóépületek egyszerű bejelentési dokumentációjának megrendelésére. Külön megbízás esetén ügyfeleinknek segítséget nyújtanak a hivatali ügyintézésben.
Az ingatlan adásvétele, bérbeadása és épületek használatbavétele esetén a jogszabály előírja a hitelesített energetikai tanúsítvány meglétét. Ügyfeleinknek rövid határidő belül, kedvező áron elkészítik az energetikai tanúsítványt. Új épület építése vagy meglévő épület átalakítása esetén energetikai tanácsokkal is szolgálnak.

JOGI ÜGYINTÉZÉS

Partner ügyvédi irodánk szakszerű tájékoztatást nyújt az ingatlanügyletekkel kapcsolatosan felmerülő bármely kérdésekben, mint például:

 • tulajdoni lap ellenőrzése
 • beépíthetőség és feltételeinek ellenőrzése
 • hitelfelvételi lehetőségek
 • tehermentesítés menete
 • adásvételi szerződés megkötését megelőző egyeztetés, iránymutatás a megfelelő biztosítékokat illetően, haszonélvezet alapítása, törlése, elővásárlási jog esetén irányadó eljárás ismertetése
 • adásvételi, ajándékozási, bérleti és egyéb szerződések teljes körű jogi ügyintézése
 • illetékkötelezettség, illetékkedvezmények, illetékmentességek ismertetése
 • személyi jövedelemadó kötelezettség ismertetése
 • ingatlan-nyilvántartási eljárásban felhasználható meghatalmazások készítése ( külföldön lévők, távollévők, egyéb okból akadályoztatottak esetében is )
 • társasház alapítás
 • házassági vagyonközösség, vagyonjogi szerződéssel kapcsolatos szabályok ismertetése
 • termőföld ügyletekre vonatkozó speciális szabályok ismertetése
 • kiskorúakra vonatkozó speciális szabályok ismertetése

BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTÉS

Az otthonunk a legfontosabb hely az életünkben, a szeretetet, a biztonságot jelenti, ugyanakkor a legértékesebb vagyonunk. Tudja Ön is biztonságban! Lakás-, gépjármű-, személy- és utasbiztosítások megkötését vállalják partner irodáink! Kérje kalkulációikat, összehasonlító ajánlatukat! Ügyintézésük díjmentes!